Steun ons

Je kan ons op vijf mogelijke manieren helpen ons jeugdlokaal uit te bouwen!

Eén: doe vandaag nog een fiscaal aftrekbare storting!

Stortingen aan onze VZW geven recht op een fiscaal attest. U stort op rekening BE98 7865 8704 5293 van KSA Nationaal vzw, Vooruitgangstraat 225, 1030 Brussel, met mededeling “gift vzw de boswachter + naam en voornaam + adres”. U kan uiteraard ook een doorlopende opdracht aanmaken met bovenvermelde gegevens.

Twee: wordt een Super-Trooper tijdens het online aankopen!

KSA Meisjes Izegem is een Trooper-vereniging van het eerste uur. Klik op het logo en help ons door uw online aankopen te doen via één van de vele Trooper-shops. Vergeet ook niet uw Trooper-bot te installeren in uw webbrowser.

Drie: steek je handen uit de mouwen en wordt lid van de Helpende Handen.

Ben je niet te min om zelf te helpen. Geef dan een seintje, in het contactformulier onderaan. We nemen je dan op in onze Whatsapp-groep Helpende Handen. In deze groep houden we je op de hoogte van den komende werkzaamheden en doen een oproep om te komen helpen.

Vier: wordt jij één van onze gewaardeerde sponsors?

In de loop van de jaren hebben we het geluk gehad enkele mensen, bedrijven en organisaties met het hart op de juist plaats te ontmoeten. Wij zijn jullie allen enorm dankbaar voor de steun. En we zien jullie ook graag terug op één van onze events. Wie weet kan de vzw of KSA Meisjes Izegem ook iets betekenen voor jullie bedrijf of organisatie? Wens je met uw bedrijf of organisatie deel uit te maken van ons netwerk, neem dan zeker contact op.

Vijf: neem deel aan onze activiteiten!

We houden u op de hoogte van de toekomstige activiteiten via de facebookpagina van de KSA Meisjes Izegem.

Neem contact met ons…

Voel je je aangesproken of heb je vragen?
Neem dan even contact op met ons team: